Flooré jo vuodesta 1991

Jatkuva kehitystyö -Sinun eduksesi

Flooré AB on edelläkävijä lattialämmityksen kehittämisessä. Tärkein syy tähän on yrityksen korkeatasoinen tieto ja laaja kokemus sekä synnynnäinen halu tehdä vesikiertoinen lattialämmitys kaikille saatavaksi

1980-1990 laattalattiat olivat suosittuja monissa skandinaavisissa kodeissa. Ongelmana oli kuitenkin se, että lattiat olivat kylmiä ja epämukavia kävellä. Tuolloin ainoa käytettävissä oleva lattialämmitys oli aikaa vievä, vesikiertoinen lattialämmitys asennettuna betonivaluun. Kysyimme itseltämme, pitäisikö sen todella olla niin vaikeaa. Ratkaisuna oli  lattialämmitys, joka voitiin asentaa jo olemassa olevaan lattiaan. Näin lattialämmitysputkisto oli lähempänä pintaa ja se reagoi nopeasti ( vain n. 45min ) Kuten yleensä sanomme:

”Et laita mitään lieden ja vedenkeittimen väliin, kun keität vettä.”

Siksi sijoitamme mahdollisimman vähän materiaalia sinun ja lämmön väliin.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle paras mahdollinen lattialämmitysratkaisu

Flooré AB: stä on tullut johtava vesikirtoisten lattialämmitysjärjestelmien toimittaja Ruotsin rakennusalalla. Hieman yli puolet kokonaismyynnistä viedään moniin Euroopan maihin. Tavoitteenamme on tarjota paras lattialämmitysratkaisu mukavuuden, taloudellisuuden ja joustavuuden suhteen.

Olemme erikoistuneet omien patentoitujen lattialämmityslevyjen tuotantoon pinta-asennusta varten. Ratkaisu perustuu kehitysprojektiin, joka aloitettiin Tukholman kuninkaallisessa teknologiainstituutissa vuonna 1990. Siitä lähtien järjestelmää on kehitetty ja kehitetty vuosien käytännön kokemuksen perusteella teollisuudessa.

Lattialämmitys koostuu EPS-paneeleista, jotka on päällystetty alumiinifoliolla. Paneelit liimataan, ruuvataan, teippataan tai nidotaan suoraan olemassa olevaan alustaan. Putket asennetaan sitten paneelin lukittuviin putkiuriin ja peitetään lattiapäälystemateriaalilla. Katso alla olevasta videosta, kuinka helppoa on lattialämmityksen asentaminen itse.

Matala asennuskorkeus mahdollistaa lattialämmityksen asentamisen myös silloin, kun katto on hiukan alempana (matala huonekorkeus) tai oven alareuna lähellä lattiaa. Hyvä lämmönjako tarjoaa suuremman mukavuuden johtuen nopeammasta reagointiajasta ja paremmasta taloudesta pienempien lämpöhäviöiden ansiosta kilpailijoiden ratkaisuihin verrattuna.

Vuodesta 2008 Flooré AB: n pääkonttori ja tuotantoyksikkö on Torpshammarissa, Ruotsissa. Suomessa Flooré:n maahantuojana toimii Aurelia Lattialämmitys.